Две донације друштвено одговорних компанија за инђијски Дом здравља


Дом здравља „Др Милорад Мика Павловић“ добио je kомбиновани апарат за физикалну терапију и тридесет бојлера  од инђијске компаније „Грундфос“ и старопазовачке „Горење Тики“.

Модеран апарат за физикалну терапију, са ласером и ултразвуком, допринеће да на дневном нивоу 25% пацијената више добије ову услугу.

Вредност ове донације је скоро пет хиљада евра.

Такође, у инђијску здравствену установу стигла је и подршка из компаније „Горење Тики“ из Старе Пазове у виду 30 бојлера.

Представници обе компаније истакли су значај сарадње и улагања у локалну заједницу, важност друштвено одговорног понашања за привредне субјекте, као носиоце развоја општине, посебно у здравство, образовање и културу.

Директор Дома здравља др Драган Ђорђевић се захвалио на донацији, нагласио добру сарадњу са обе компаније и оценио да је инђијска здравствена установа у овом тренутку изузетно добро опремљена.

„Обновили смо и модернизовали велики део опреме и апарата, Служба физикалне медицине ће сада бити у могућности да прими далеко већи број пацијената, да им пружи прецизну дијагностику и неопходну терапију“, закључио је Ђорђевић.






Share