Председник Општине Инђија у посети Дому здравља


У среду, 31.07.2024. године, председник Општине Инђија Марко Гашић, посетио је нашу установу. Заједно са директором Дома здравља „Др Милорад Мика Павловић“ др Драганом Ђорђевићем обишао је одељења наше здравствене установе, како би стекао увид у услове у којима се лече Инђинчани. Председник Гашић обишао је и Центар за превенцију, у оквиру којег раде школа за труднице и саветовалиште за дијабетичаре, што је посебно значајно, јер спада у део превентивног рада са пацијентима.

Директор Дома здравља у Инђији др Ђорђевић истакао је радове који су изведени у претходном периоду ради боље опремљености установе, као што је поплочавање главног улаза, обнављање намештаја на одељењу Медицине рада и физикалне медицине, кречење просторија и набавку модерних рендген апарата, који су у великој мери олакшали и убрзали дијагностику.

“Задовољан сам Домом здравља, али мора бити још боље” поручио председник општине Инђија и додао: „Здравствена заштита Инђинчана мора бити подигнута на још виши ниво, за шта ћемо наћи средства како у општинском буџету, тако и од виших нивоа власти“, рекао је председник општине, нагласивши да је најважније да пацијенти не чекају дуго на прегледе, да буде довољно лекара и медицинских техничара, као и да опрема буде модернизована и функционална.


Share